Online logopedie

De meeste van onze behandelingen worden gewoon op onze praktijklocaties gegeven, maar naast de gewone reguliere logopedie waarvoor u naar de praktijk komt, bieden wij ook als dit nodig of wenselijk is, de mogelijkheid om online logopedie te volgen. 

Bij online logopedie maken we gebruik van internet. Wilt u hier gebruik van maken dan heeft u een goed werkende internetverbinding nodig. Er wordt net als bij de behandelingen in de praktijk een dag en tijd afgesproken waarop de behandeling plaatsvind. 

Online logopedie is ook handig voor cliënten die op grotere afstand van de praktijk wonen waarbij een combinatie van praktijk en online logopedie goed te realiseren is. Maar ook om alvast een intake te houden, een test door te spreken of advisering of juist een evaluatie kan een online sessie uitkomst bieden.  

Maar ook mensen die in het buitenland wonen en een Nederlandse verzekering hebben kunnen goed gebruik maken van deze inmiddels helemaal ingeburgerde behandeling.

Natuurlijk kijken we altijd naar wat het beste werkt. Soms werkt een behandeling online niet goed of is online werken gewoon niet mogelijk. Dan behandelen we altijd in de praktijk. Online logopedie is dus niet voor alle behandelingen even geschikt.

Online behandelingen worden net als de behandelingen in de praktijk vergoed door uw zorgverzekering.

Wij werken in de praktijk met het online platform WeSeeDo, waarbij u via de mail een link krijgt toegestuurd. Deze link is beveiligd en voldoet aan alle AVG-eisen.